Diensten

Nadat u bij een klein ongeluk betrokken bent geweest, is de autoschade vaak diepgaander dan u op het eerste oog ziet. De buitenkant toont vaak maar het topje van de ijsberg. Naast het herstel van uw auto helpen wij u met het samenstellen van een gedegen schadetaxatie en handelen wij alle bijkomende zaken met de verzekering voor u af. Dat scheelt u een hoop zorgen.

Plaat- en richtwerk

Wanneer u autoschade hebt, bestaat de kans dat de carrosserie is ontzet. In dat geval biedt het plaat- en richtwerk van ons autoschadeherstelbedrijf te Lemelerveld uitkomst. Wij beschikken over een richtbank die meetkundige precisie garandeert. Door het gebruik van deze richtbank kan eenvoudig worden geconstateerd wanneer uw voertuig niet aan de gestelde fabrieksnormen voldoet. 

Ruitmontage en -reparatie

Een barst in de ruit wordt altijd groter als u hier niet direct actie tegen onderneemt. Door temperatuurverschillen groeit de schade totdat er niets anders op zit dan een geheel nieuwe en bovenal dure ruit te plaatsen. Wees tijdig met de reparatie. Ons autoschadeherstelbedrijf helpt u met de reparatie en de eventuele montage van uw autoruiten.

Uitdeuken zonder spuiten

Uitdeuken zonder spuiten, wat ook wel restylen wordt genoemd, is een innovatieve techniek voor het succesvol herstellen van deukjes door onder andere parkeer-, transport- en hagelschade. Grotere deuken kunnen vaak ook hersteld worden. Met secuur reparatiewerk wordt het deukje nauwkeurig teruggebracht tot er niets meer van te zien is, zonder dat hierbij de lak wordt aangetast.

Licht industrieel spuitwerk en gewoon spuitwerk

Licht industrieel spuitwerk is voor ons precisiewerk. Door onze ervaring weten wij steevast goed en blijvend resultaat te behalen. Wij passen uiteraard altijd de juiste oppervlaktebehandeling toe. Dit geldt ook voor het reguliere spuitwerk. 

Garanties

Gratis offerte
U kunt altijd een vrijblijvende offerte ontvangen. Mocht u bepaalde reparaties willen laten uitvoeren, laat ons dit dan weten via het contactformulier.

 

Geen voorrijkosten
Als het nodig is om uw schade te bepalen, betaalt u geen voorrijkosten. 

 

24-uursservice
U kunt ons altijd bereiken voor reparatiewerkzaamheden. Heeft u direct hulp nodig, dan staan wij 24/7 voor u klaar. Gedegen spoedservice tegen scherpe prijzen.

 

Wij halen en brengen uw auto
Is uw auto toe aan reparatie? Wij halen uw auto en brengen deze vervolgens in piekfijne staat weer terug.

 

Kunststofreparatie

Beschadigingen aan kunststof onderdelen, zoals de bumper en de grille, kunnen wij voor u op professionele wijze repareren. Deuken, krassen, scheuren en gaten worden volledig hersteld. De onderdelen hoeven dus niet vervangen te worden, wat weer uitermate kostenbesparend is voor u.

 

Waarom de hele zijkant van uw caravan repareren vanwege een kleine deuk? wij hebben een systeem om deuken uit de zijwand van een caravan te halen zonder deze te vervangen.

 

Voor meer informatie raden wij u aan contact met ons op te nemen.